Strategiatyöpaja 2022

Strategiatyössä mukana työntekijät ja kainuulaiset

Kainuun hyvinvointialueen strategiaa työstetään syksyn aikana monin tavoin eri tahoilla.

Lokakuun alussa myös kaikilla kainuulaisilla on mahdollisuus osallistua hyvinvointialueen strategian laatimiseen. ”Strategia on meidän yhteinen tulevaisuuden suunnitelmamme: Sen tulee sisältää keskeiset tavoitteet ja keinot, joiden avulla toteutamme palvelut ja selvitämme lähivuosien haasteet. Tarvitsemme selkeät tavoitteet ja realistisen toimenpideohjelman, johon voimme sitoutua. Tämä vuoksi sen on oltava työntekijöidemme ja kainuulaisten yhteinen ja ymmärrettävästi laadittu”, korostaa hyvinvointialuejohtaja Jukka Lindberg.

Osallistu kyselyyn ja kuulemistilaisuuteen

Tiistaina 4. lokakuuta avautuu kainuulaisten näkemyksiä kartoittava kansalaiskysely, joka toteutetaan yhteistyössä Kainuun järjestöasiain neuvottelukunnan (JANE) kanssa. Kysely on avoinna 14.10. saakka ja siihen voi vastata helposti digiversiona mm. verkkosivuillamme www.kainuunhyvinvointialue.fi tai paperilla esimerkiksi kirjastoissa tai kunnanvirastoissa.

Kainuun JANE järjestää perjantaina 7.lokakuuta klo 17 avoimen kuulemistilaisuuden, johon voi liittyä Teams-yhteydellä www.kainuunnuotta.net -sivulla.  

Järjestöjen, kyläyhdistysten ja muiden kansalaistoimijoiden verkostojen kautta toivomme viestin tavoittavan laajasti eri kansalaisryhmiä.